TEATERVALLEN

I en av Kalmars vackraste lokaler vill vi skapa en miljö och en matupplevelse som aktivt lyfter ditt humör och stärker din kropp! Lokalens originalinteriör har varsamt lyfts fram tillsammans med nya möbler, med mål att skapa en modern och hemtrevlig matsal där du får vila dina fötter och tanka ny energi.

Hos oss ligger fokus på det gröna och säsongsbaserade, och vi eftersträvar en 100% ekologisk, naturlig och lokal råvara. Varje vardag dukar vi fram vår omtalade vegetariska buffé med smaker från världens alla hörn. Hos oss kan du även beställa ett glas vin eller en öl till maten.


Matallergier

Vi försöker dagligen servera några rätter fria från nötter, mjölk, gluten och ägg. Du som är mycket känslig bör vara medveten om att dessa ämnen hanteras dagligen och att spår kan förekomma.

LUNCHMENY

Vår vegetariska säsongsbuffé
115 kr
Vegetarisk moussaka
95 kr
Vegetarisk lasagne
95 kr

Ceasarsallad räkor & halloumi 
95 kr
Dagens vegetariska paj
79 kr
Dagens vegetariska soppa
79 kr

Till din mat blir du alltid erbjuden:

hembakat bröd och röror, kaffe och småkaka.

PORTEN LÖRDAGSFRUNCH

Första lördagen varje månad serverar vi fortsatt vårt populära Afternoon Tea, men resterande lördagar bjuder vi in till en läcker meny av spännande frukostskålar, matiga galetter, söta crépes och gröna smörgåsar. En fantastisk start på helgen!

Vad sägs om yoghurtskål med dadlar, granatäpple, sesamfrö, pistachnötter och tahinisirap. Galett med creperiets skagenröra sikrom, rödlök, västerbottenost, citron och ruccola. Söt crépe med Portens karamellsås och vaniljglass flamberat i calvados. Och mycket mycket mer. Leta dig fram till din favorit under vårens sköna lördagar!

Hjärtligt välkommen kl. 10.00 - 15.00.

BOKA BORD I RESTAURANGEN

VID GRUPPER OM 6 ELLER FLER

Vid gruppbokning i lunchrestaurangen:
» Boka din lunch här!
Vid frågor 073 233 11 20