TEATERVALLEN

I en av Kalmars vackraste lokaler vill vi skapa en miljö och en matupplevelse som aktivt lyfter ditt humör och stärker din kropp! Lokalens originalinteriör har varsamt lyfts fram tillsammans med nya möbler, med mål att skapa en modern och hemtrevlig matsal där du får vila dina fötter och tanka ny energi.

Hos oss ligger fokus på det gröna och säsongsbaserade, och vi eftersträvar en 100% ekologisk, naturlig och lokal råvara. Varje vardag dukar vi fram vår omtalade vegetariska buffé med smaker från världens alla hörn. Hos oss kan du även beställa ett glas vin eller en öl till maten.


Matallergier

Vi försöker dagligen servera några rätter fria från nötter, mjölk, gluten och ägg. Du som är mycket känslig bör vara medveten om att dessa ämnen hanteras dagligen och att spår kan förekomma.

LUNCHMENY

Vår vegetariska säsongsbuffé
115 kr
Vegetarisk moussaka
95 kr
Vegetarisk lasagne
95 kr

Ceasarsallad räkor & halloumi 
95 kr
Dagens vegetariska paj
79 kr
Dagens vegetariska soppa
79 kr

Till din mat blir du alltid erbjuden:

hembakat bröd och röror, kaffe och småkaka.

LÖRDAGSLUNCH

Lördag den 7 oktober börjar vi på Porten med lördagslunch. Ett efterfrågat inslag som vi hoppas att du ska vilja ta del av. Vi kommer att servera en mindre variant av vår populära vegetariska lunchbuffé tillsammans med färsk härlig laxfilé. Vår önskan är att hela familjer samlas dessa lördagar, så barnalternativ kommer att finnas.

115 kr per person.

65 kr för barn från 3-12 år.

Barn från 0-3 år äter gratis.

Hjärtligt välkommen!

BOKA BORD I RESTAURANGEN

VID GRUPPER OM 6 ELLER FLER

Vid gruppbokning i lunchrestaurangen:
» Boka din lunch här!
Vid frågor 073 233 11 20