GLASVERANDAN

I Teatervallen anrika glasveranda vill vi skapa ett vardagsrum dit du får komma för en stunds vila. Verandans originalinteriör har varsamt lyfts fram och varje möbel omsorgsfullt handplockats från Sveriges rika andra-hands-marknad. Varje möbel bär sin egen historia från människors privata hem.

Vårt mål är att skapa en varm och ombonad cafémiljö dit du vill bjuda nära och kära, för att dela livet över en kanna nypressat kaffe. Eller behöver du kanske en stunds stillhet - ensam med en god bok i ena handen och stärkande smoothie i den andra. Oavsett, varmt välkommen!

 

Säsongsberoende

Glasverandan är inte vinterbonad. Därför anpassas caféets verksamhet efter årstid. Glasverandan är nu stängd för vintern 2017/2018.

FRUKOST (Säsongsstängt)

På vår -och sommarsäsong serverar vi fräscha frukostskålar, vackra vegetariska smörgåsar, stärkande smoothies, nypressad juice, kaffe och te.
 
Frukostskålar
Sommarskål med grekisk yoghurt, vattenmelon, mynta och Portens granola. 
Grekisk yoghurt med färska sommarbär, Portens granola, chiafrön och tahinisirap. 

Frukostsmörgåsar
Kallrökt lax och pepparrotskräm.
Buffelmozzarella, plommontomat och basilikaolja. 
Fetaost, avokado, dukka och ruccula. 
Hackad avokado och koks ägg. 

FIKASTUND & KAFFEREP

(Säsongsstängt)

Under vår -och sommarsäsong står vårt café öppet för dig som önskar en kopp kaffe eller te.

Vi är många som uppskattar en kaffepaus i lugn miljö. En stunds vila från veckans måsten och leveranser. Vi serverar spännande pajer, tryfflar och småkakor. Vad sägs om att till kaffet kunna beställa pajer som; rabarberpaj med färsk ingefära, hallon -och lakritsfudgepaj med chiafrön eller jordgubbspaj med lime och vit choklad.

En självklarhet i vår anrika miljö är också att kunna skapa sitt eget lilla kafferep genom att välja 3, 5 eller 7 små kakor till kaffet.

Kom in till oss! Stanna en stund.
Hos oss får du vila.